Pahvirakkaus

Runoilija Veriperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos hyppäisin,
varmaan lentäisin."


Olen vasta aloittelija joten olisi kiva saada rakentavaakin. :)

ömg.

Prinssit ajaa kolmipyöräisillä. 
 

Käärin tunteeni vessaperiin.
vedän ne pytystä alas.
Muistatko vielä toiselle vannomas valas?

Kysymys kaikuu huulillani.
Vaikka tiedänkin vastauksen,
Ja minä tiedän, että sinäkin tiedät.

En halua pakottaa,
Enkä olla se säälittävämpi osapuoli.

Kyllä minäkin lopputuloksen tiesin.
Ei meillä ole yhteistä tulevaisuutta,
vaikka niin ehkä halusinkin.

Tämä rakkaus oli kertakäyttöinen,
Pahvista sen leikkasin ja
Paperiliimalla annoin sille saumat.

Selite: 
Runo käsittelee omia tunteitani.
Kategoria: 
 

Kommentit

hui, niin totta, niin totta myös minun kohdalla :P

Sopii minunkin tunteisiin mennestä suhteesta...
Hieno runo. Haikeaa.

Kekseliäs, hyviä vertauskuvia. Pidän tästä kyllä! Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot