Yhdessä ikuisesti

Runoilija Cressida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Aina jossai, muttei ikinä missään ~ (: huomenta :)
 

Sano ettet koskaan jätä minua,
vaikka taivas repeäisi
ja ukkonen tuhoaisi maailman.

Sano ettet koskaan lakkaa välittämästä,
vaikka sokaistusin enkä enää koskaan
näkisi sinua.

Lupaathan,
että elämämme yhdessä
kestää ikuisesti.

Halki avaruuden
tulemme matkaamaan,
läpi tähtisumun
käsi kädessä,

Yhdessä.

Selite: 
Ehhm.. :>>
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhdessä,niin.. Suloinen <3 Ihana<33 :))
"Sano ettet koskaan lakkaa välittämästä,
vaikka sokaistusin enkä enää koskaan
näkisi sinua." <-- toi oli tälläkertaa tutuin kohta.. hyvähyvä<3

 

Käyttäjän kaikki runot