Mihin katosit?

Runoilija Cressida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Aina jossai, muttei ikinä missään ~ (: huomenta :)
 

Kun katson kuutamoon,
nään siellä silmäsi

Kun kuuntelen tuulta,
kuulen siinä äänesi

Kun annan auringon paistaa iholleni,
tunnen sillä lämpösi

Mutta,
kun tunnustelen sydäntäni,
siinä ei ole jälkeäkään sinusta.

Selite: 
Viiden minuutin runo ;>>
Kategoria: 
 

Kommentit

<3 Upee <3

Oi, ihana!
Pidin varsinkin toisesta säkeistöstä, voi :)
Hyvää syntymäpäivää myös!

 

Käyttäjän kaikki runot