Tuulen neito

Runoilija Cressida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Aina jossai, muttei ikinä missään ~ (: huomenta :)
 

Hiljaisessa metsässä
on niin kaunista.
Puut humisevat.
Tuuli kuin laulaa..

Ei laulusta erota sanoja,
mutta tunteen aidon
tunnistan.
Sävel herkkä on kuin
tuulen neidon huulilta.

Tuulesta syntyi kerran
aikojen alussa,
tyttö,
jonka hiukset
olivat kullasta
silmät täynnä toivoa.

Hän tanssii tuulen siivellä,
laulaa kuin seireeni tarujen.
Hän on tuulen neito,
vain ne voivat hänet kohdata,
jotka ovat mieleltään avoimia
ja puhtaita.

Selite: 
Kröh. Ehkä "hieman" outo.. :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihan:)

"Hän tanssii tuulen siivellä,
laulaa kuin seireeni tarujen.
Hän on tuulen neito,
vain ne voivat hänet kohdata,
jotka ovat mieleltään avoimia
ja puhtaita."<--- <3_<3 ihana runo <333 =)

Aww, kaikki tuuleen liittyvät runot on ihania<3 Ja tämä on todella nätti^^

"Hän tanssii tuulen siivellä,
laulaa kuin seireeni tarujen.
Hän on tuulen neito,
vain ne voivat hänet kohdata,
jotka ovat mieleltään avoimia
ja puhtaita."~tämä kohta kolahti minuun<3
suosikeihin

 

Käyttäjän kaikki runot