Hyvät aamut

Runoilija hauskatyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2010
Viimeksi paikalla: 17.12.2015 23:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Blackbird singing in the dead of night Take these broken wings and learn to fly
 

Oot suloisin kun nukut
En malta sua herättää

Kun unelias oot
Sen huomaa sun silmistä

Sanon et oot sammakkoprinssi filmistä
Sä et tykkää siitä

Ja kun sut maltan herättää
Hymyn aina kasvoillas nään

Ja jos en heti itse tajua
Oot jos vaatimassa suukkoa

Ja ne aamut on parhaita

Ja ne aamut on rakkaita

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin aamuhetket, mukana kantaa päivään kestävyyttä ja tunnetta ilman ei ole mitään.

 

Käyttäjän kaikki runot