Tiedät kyllä

Runoilija hauskatyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2010
Viimeksi paikalla: 17.12.2015 23:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Blackbird singing in the dead of night Take these broken wings and learn to fly
 

En halua että itket,
sinä olet rakkaani

En halua että harmistut,
sinä olet valoni

Minä en halua satuttaa,
sinähän olet rakkauteni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kertoo suuresta rakkaudesta, kyvystä lohduttaa vaikeinakin hetkinä.

Noin me kaikki tahdotaan, hyvä runo

Tähän kiteytyy kutakuinkin se, mitä minun mielestäni on Rakkaus.

 

Käyttäjän kaikki runot