Ero minussa ja sinussa

Runoilija hauskatyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2010
Viimeksi paikalla: 17.12.2015 23:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Blackbird singing in the dead of night Take these broken wings and learn to fly
 

Päivä olet sinä
Niin valoisa ja vaaraton
Yö olen minä
Niin synkkä ja arvaamaton

Sinä olet aurinko
Hyvin kaunis ja kirkas
Minä olen kuu
Kovin epävarma ja hauras

Sinä tanssit
Kuin valo järvenpinnalla
Ja minä en
Olen pimeys syvällä pohjassa

Ja sinä uskallat yrittää
Uskallat olla
Minä pelkään virheitä
Ja koitan olla olematta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot