Runoilija hauskatyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2010
Viimeksi paikalla: 17.12.2015 23:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Blackbird singing in the dead of night Take these broken wings and learn to fly
 

Silloin kun,
perhoset muuttuvat
haukoiksi vatsassa,
eikä ne lentele
vaan syöksyy joka puolelle.

Silloin on kyse sinusta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot