Sinä

Runoilija IkuisuusKysymys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ota minut syliin
Ota syliin
ja rakastele minua.

Rakastele minua niin kauan,
että se alkaa tehdä kipeää.

Jää aamullakin tähän
Ja illalla.

Juo kanssani punaviiniä ja polta tupakkaa.
Naura vitseilleni.
Suutele minua.

Ole siinä. Ole sinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja rehellinen. Voi että tykkään!

Pysähdytti. Tykkäsin, tykkäsin todella.

 

Käyttäjän kaikki runot