Mika sanoo että väsyttää

Runoilija IkuisuusKysymys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Intohimon tulipunaisessa
syleilyssä oli
helppoa olla

ja antaa mennä

Antaa mennä, antaa mennä!

Mutta nyt
Mika sanoo
että väsyttää

Ja minä pyydän
anna minun mennä.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jotenkin en aluksi löytänyt tästä runosta sitä syvempää käsitystä, mutta huomaamattani olin kuitenkin sen löytänyt.

hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot