Nimetön

Runoilija IkuisuusKysymys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei mä en jaksa
enää olla masentunut

Hei mä en jaksa
en jaksa en jaksa

En jaksa yhdenillan juttuja
Niistä tulee aina morkkis
En jaksa krapulapäiviä
joita on liian usein

En jaksa Sinua
koska olet ihan tyhmä
Ja ihan liian ihana

Hei mä en jaksa
olla enää masentunut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sita elaman arkea
ja eri
varisavyja
kuvaat hyvin

huhh, melkoista tekstiä. ja niin tutunkuuloista..

 

Käyttäjän kaikki runot