Minä

Runoilija IkuisuusKysymys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä en
lopeta tupakointia
Enkä tahdo olla
hiljempaa

Minä en
keskity kuuntelemaan
Enkä mene aiemmin
nukkumaan

Sillä minä
juhlin milloin huvittaa
ja valvon
aamu kolmeen

Vaikka väkisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi, tykkään tykkään tykkään :D
voimakas ja rebel <3
mieletön lataus tässä

Makeeta aitoa tunnetta ja voimaa : ))

hieno ja vahva runo, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot