Maailman kaunein asia

Runoilija IkuisuusKysymys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se alkaisi rauhallisesti
pienistä kosketuksista
eteisessä

Se hiipisi hiljaa
makuuhuoneeseen
koko ajan tunnustellen

Kädet valetaisivat lantioilla
ja huulet löytäisivät toisensa yhä uudestaan

Sinä olisit päättäväinen
ja ihosi olisi
äärettömän pehmeä

Ja lopulta
aika pysähtyisi yhteen hetkeen
ja me
jäisimme paikoillemme siihen
toisiimme kietoutuneina
ihan niin pitkäksi aikaa
kuin tahtoisimme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitoksia. Samaa voi sanoa tästä runosta :)

aivan ihana kuvaus! tuli niin onnellinen fiilis kun tätä luki. :)

Ohhoh, onpa oiva.
Hienosti rakennettu !

Vau.. Tämä on kyllä yksi kauneimista hetkistä ja tunteista. Olet sen saanut onnistuneesti vangittua.

Kaunis kuvaus
hyvin vangittu hetki ja tunne

Wau! Tämä on mahtava.

 

Käyttäjän kaikki runot