Nimetön

Runoilija LasiKyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Painaudut vasten
kasvojani ja
teet nopean
suudelman huulilleni.
Olet niin lämmin,
että voisin nukahtaa
syliisi iäksi.
En halua päästää
irti susta koskaan,
mikään ei riitä mun
rakkauttani kuvaamaan.
Voisipa aika vain
pysähtyä ja antaa
meidän olla tässä
toistemme lähellä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Samaistuin tähän, ihanaa tekstiä <3

Herttaista.

Sydämen ottaisin runon lopusta pois ja paremman otsikonkin miettisin.

Mutta muuten on todella suloinen.

Erittäin kaunista.<2

kaunista<33

Juuri niin! Suoraan mulle!:) Aika sais todellakin pysähtyä tietyissä tilanteissa!

nättiä <3

onnea (:

Todella herttainen runo :)

Kaunis runo, mutta muuta otsikkoa. :)
"O.o" -vaikutta ei kivalta. :)

Synttäriä.

 

Käyttäjän kaikki runot