Sinä olet.

Runoilija LasiKyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet arvokkaampi kuin
arvaatkaan,
ja rakkaampi kuin
uskotkaan sekä
ihanempi kuin
tiedätkään.
Ja rakastan sinua enemmän
kuin koskaan
osasitkaan kuvitella.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

täydellinen ;D

 

Käyttäjän kaikki runot