Isä rakas .

Runoilija LasiKyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Isä et arvaakkaan,
kuinka sua rakastan.
Tiedän et sul on
vaikeeta,
ei munkaan elämä
oo niin onnelista.
Totuin et oot joka
päivä mun elämässä,
mut yhtäkkiä et enää
ollutkaan tässä.
Yritän joka päivä
iloita elämästä,
mut mun ystävät näkee
läpi mun silmistä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot