Petos

Runoilija Shadowfly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musta ei kai ikinä taida aikuiseksi olla, enkä sitä halua. Mä vaan tahdon pitää hauskaa. Mä en kai ikinä taida aikuiseksi kasvaa, enkä sitä halua. Mä vaan kuljen pilke silmäkulmassa.
 

Nukun unta rauhaisaa
Minulle toivotaan tuskaisaa kuolemaa

Tuuli hiljainen heinää huojuttaa
Tuska väsyneen ruumiini juovuttaa

Vereni valua maahan annetaan
Kylmä ruumiini hautaan kannetaan

Menehän jo sanomaan niille,
että rakastat heitä enemmän,
kuin koskaan rakastit minua…

Selite: 
Myös minulla on takanani epäonnistuneita ihmissuhteita.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot