Nimetön

Runoilija Shadowfly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musta ei kai ikinä taida aikuiseksi olla, enkä sitä halua. Mä vaan tahdon pitää hauskaa. Mä en kai ikinä taida aikuiseksi kasvaa, enkä sitä halua. Mä vaan kuljen pilke silmäkulmassa.
 

Löysin itseni kaikkien näiden vuosien jälkeen
palatessani jälleen kasvotusten kanssasi.
Silmistäsi heijastui koko elämäni, koko maailmani,
vääristyneenä kuin naurutalon peilistä.
Olen leikkinyt lastesi joukossa
ja aina tiennyt olevani erilainen.
Miksi et antanut minun tulla luoksesi?
Miksi et antanut minun uskoa, Jumalani?

Selite: 
Omaa pohdintaa. Minä vielä etsin hieman itseäni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot