Pilvilinnoja

Runoilija Shadowfly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musta ei kai ikinä taida aikuiseksi olla, enkä sitä halua. Mä vaan tahdon pitää hauskaa. Mä en kai ikinä taida aikuiseksi kasvaa, enkä sitä halua. Mä vaan kuljen pilke silmäkulmassa.
 

Makaan yksin pimeässä
Pääni on täynnä kuvia susta
Olen kiinni elämässä
Ulos katson, siellä meri on musta
Ikuisiin metsiin vangiksi jään
Tuhansiin uniin painan pään
Vain jotta sut näkisin

Rakkaus on kuin lasi
Se helposti rikkuu
Niin tekevät sirpaleet kipeää
Mutta jos osaat oikein katsoa
Se takaisin heijastaa

Kävelen piiskaavassa sateessa
Hiljaisuuteen jään nimees huutamaan
Muistan rakkauden sun katseessa
Lujaa tarraudun hetkeen muutamaan
Uskoni kaatuu pahan miekkaan
Kasvosi piirrän rannan hiekkaan
Vain jotta sut näkisin

Rakkaus on kuin lasi
Se helposti rikkuu
Niin tekevät sirpaleet kipeää
Mutta jos osaat oikein katsoa
Se takaisin heijastaa

Rakkaus on polku joka harhaan johtaa
Väsyneenä silmät uneen suljen
Ehkä tiemme meidän vielä kohtaa
Silloin vierelläs vain kuljen
Pilvilinnat jäädä saa
Todellisuus odottaa
Vain jotta sut näkisin

Selite: 
Tämän kirjoitin vuosia sitten. Olin silloin yläasteella. Vaikka se on hieman lapsellinen, on se mielestäni myös tavallaan suloinen. Ja "kertosäkeessä" on jopa ehkä vähän ideaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot