Pelottava yksinäisyys

Runoilija Shadowfly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musta ei kai ikinä taida aikuiseksi olla, enkä sitä halua. Mä vaan tahdon pitää hauskaa. Mä en kai ikinä taida aikuiseksi kasvaa, enkä sitä halua. Mä vaan kuljen pilke silmäkulmassa.
 

Pimeä tuska kietoutuu ympärilleni.
En voi hengittää.
Sanat ovat myrkkyä minulle,
muistot tappava hiljaisuus.
Rakkauteni teitä kohtaan
muuttuu vihaksi ja katkeruudeksi.
Tahdon vain kuolla yksin synkkään pimeyteeni.
Muistan mitä kaikkea minulle olitte,
mutta nyt kun katson teitä,
en enää edes tunne teitä.
Tunsinko koskaan?
Muistan lämpimät päivät täynnä naurua ja rakkautta. Mitä tein väärin?
Minne kaikki kaunis katosi?
Muistan vieläkin päivän, jona hymy kuoli huuliltani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot