Nimetön

Runoilija Shadowfly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musta ei kai ikinä taida aikuiseksi olla, enkä sitä halua. Mä vaan tahdon pitää hauskaa. Mä en kai ikinä taida aikuiseksi kasvaa, enkä sitä halua. Mä vaan kuljen pilke silmäkulmassa.
 

Sanojen polttava paino kurkussani
Ajatusteni korventavat lieskat
Tunteideni tuliset lohikäärmeet vatsassani

Kuinka voisin päästää ne vapaiksi
Kun tiedän niiden satuttavan ihmistä
Josta olen välittänyt niin kauan?

Kuinka voisin pitää ne itselläni
Kun tunnen niiden polttavan minua sisältä
Eikä meistä lopultakaan jäisi mitään jäljelle?

Ne kaartelevat ympärillämme odottaen
Haluten iskeä terävät kyntensä meihin
Repiäkseen rikki kaiken mitä meillä oli milloinkaan

Synkät ajatukset antoivat niille elämän
Jota ne eivät koskaan ansainneet
Nyt on jo myöhäistä perääntyä

Lopulta, kun kaikki on sanottu
Huomaan sen, minkä aina tiesinkin
On taas helpompi hengittää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot