haluan sinut

Runoilija Ajatuksissaan

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos pelkää, ei koskaan yritä. Jos ei koskaan epäonnistu, ei ole koskaan yrittänytkään.
 

En tiennyt sinusta mitään
etkä sinäkään minusta
nimesi, ihan kielen päässä
vetosin muistiini kelvottomaan
kävelimme pitkin katuja
kylki kyljessä ympäri kaupunkia
olit niin pitkä
ja minä niin lyhyt
en voinut muuta
kuin kävellä varpaillani.

Istuttiin asuntosi lattialla
tyhjässä, kaikuvassa
tee oli kuumaa
hymyilit paljon
katselit minua, kun nauroin
tunsin,
että me tapaamme vielä
monta kertaa.

Hetkiä kulunut
vuosia kadonnut
tänään
sinut peittojen seasta kaivoin
ajattelen sinusta samoin
kuin silloin
nyt kaikki on näin
oikeinpäin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot