olo epätodellinen, niin onnellinen

Runoilija Ajatuksissaan

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos pelkää, ei koskaan yritä. Jos ei koskaan epäonnistu, ei ole koskaan yrittänytkään.
 

Lattialla makaan
tuulettimen huminaa kuuntelen
kevyesti otsatukkaa lennättää
ilmassa pölyä
auringon muodostamassa valokeilassa
pöly vaeltaa
toisinkuin mieleni
on paikallaan
tyhjä
sanaton
ehkä ei kannata mitään sanoakkaan
ettei vaan ajatukset pois
tästä täydellisestä hetkestä karkaa.

Uskon sittenkin
että
unelmat voivat oikeasti
toteutua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot