on aika irroittaa

Runoilija Ajatuksissaan

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos pelkää, ei koskaan yritä. Jos ei koskaan epäonnistu, ei ole koskaan yrittänytkään.
 

Oli hetkiä kauniita, piruetteja tuhansia
ei aina ruusuilla tanssimista
sydäntä kuuntelin, unelmiin kurkotin
niistä otteen sain
ja kun tanssin läpi musiikin
tunsin
että tästä koskaan luovu mie en.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot