kun kaikki on hyvin

Runoilija Ajatuksissaan

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos pelkää, ei koskaan yritä. Jos ei koskaan epäonnistu, ei ole koskaan yrittänytkään.
 

On niin helppoa unohtaa,
teekuppi kotiin kadottaa.

On niin vaikeaa
avata solmuja.
tai löytää
teippirullan päätä.

Sataa
tänä aamuna
ajattelen eri lailla
kaiken teen toisin.

En lehtiä lue
vain puoliksi kaihtimet avaan
kahviin sirottelen kanelia
juon vain yhden kupin
jokaisen siemauksen
rauhassa nielen
jokaisen siemaisun välissä
kupin pöydälle lasken
kerran syvään hengitän.

Keittämäsi kahvi
hyvää, aina
kuumaa, vahvaa, pehmeää
salaa kupistasi
aina aamuisin juon
jälkeni peitän
samaan nurkkaan
samaan kulmaan sen jätän.

Silmiisi katson
niin kirkkaat
rakkaat
en kauniimpia ole nähnyt
enkä koskaan
ole silmiin tuijottaessani näin tuntenut
ovi perässäsi sulkeutuu

makaan vielä hetken.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinhän sitä sanotaan, että silmät ovat sielun peili.
Ne kertovat ja välittävät yllättävän paljon asioita ja tunnetiloja.

 

Käyttäjän kaikki runot