Lämmin rakkaus

Runoilija lillflicka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Live one moment at a time. Every day is valuable.



Valokuvia >http://lillflicka.harhakuva.org/
 

Tahtoisin vain katsella kauniita silmiäs
ja unohtaa murheet vain.

Ei mikään muu saa murheita unohtumaan.

Tahtoisin koskea kättäsi ihan pikkuisen vain.
Tai ottaa kädestäs kiinni ja puristaa kovasti.

Vaikka kaikki katsoisi minua kun katson silmiäs.
Vaikka kaikki katsoisi minua kun puristan kättäsi.

Ei se haittaisi minua, sillä


Ei mikään muu maailmassa saa murheita unohtumaan.
Kuin kauniit silmäs ja lämpöinen puristus kädessäin.

Selite: 
Ajatuksia rakkaudesta 20.4.2008
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot