Nimetön

Runoilija lillflicka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Live one moment at a time. Every day is valuable.



Valokuvia >http://lillflicka.harhakuva.org/
 

Kynttilä valaisee iltaani.
Kynttilän säteet valaisevat kasvoni.

Poskilla kyyneleitä.
Silmistä valuneita.

Sinut ajatuksissani pidin
ja kyyneleet vuoksesi vuodatin.

En koskaan aijo sinua pois unohtaa.
Ajatuksistani pois vuodattaa.

Rakkain, vaikka kävelisin sokkona maailmas ain.
Muistan sinut rakkain vain.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on niin kaunis ja tunteellinen, ihana ! :)

tää on niin kaunis ja tunteellinen, ihana ! :)

 

Käyttäjän kaikki runot