Auringosta Aamukasteeseen

Runoilija lillflicka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Live one moment at a time. Every day is valuable.



Valokuvia >http://lillflicka.harhakuva.org/
 

Sinun silmistäsi näen mitä todellisuudessa ajattelet.
Tunnen kuinka sydämmesi iskee rintaan.
Tai oikeastaan näen sen.

Olet päältä eri kuin sisältä.
Peität vain sen.

Kuin aamukaste, sinun silmäsi kostuvat.
Ja näen sinun itkevän.

Kun palaat aurinkoon ja näytät kuinka hymyilet.
Kaikki hämääntyvät.

Sisälläsi asuu oikeasti aamukaste.
Vaikka päältä olet aurinko.

Selite: 
rakastan sinua piste
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot