Nimetön

Runoilija lillflicka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Live one moment at a time. Every day is valuable.



Valokuvia >http://lillflicka.harhakuva.org/
 

Käännän katseeni pois.
Syytän itseäni kaikesta.

Miksi?
Miksi teen tämän itselleni.

Tiedän että se satuttaa.

En kerro totuutta itselleni.
Valehtelen itselleni.

En anna itselleni mahdollisuuksia.
Pakotan vain itseni mahdottomiin tekoihin.

Väitän itselleni että en rakasta.
Vaikka oikeasti rakastan.

Rakastan sinua.

En jaksa enää.
En jaksa enää myöntää itselleni sitä.

Haluan vain unohtaa pakolla kaiken.
En anna aikaa ajatuksilleni.

Selite: 
en jaksa enää.. :s This is very hard life.
Kategoria: 
 

Kommentit

niin tuttuja ajatuksia. Hieno runo! Tykkään! syntymäpäivä onnittelut! :)

 

Käyttäjän kaikki runot