Oodini rakkaudelle

Runoilija Poetia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitääkö ihmisen tulla toimeen itsensä kanssa?
 

Ota minut ajatuksiisi.
Ota minut sellaisena kuin olen.
Sellaisena kuin itseni sinulle ojennan.
Vie minut mukanasi maailman ääriin.
Kuule ääneni meren kohinassa,
tuulessa ja kallion huokailussa.
Näe kasvoni pilvissä.
Etsi minua vastaantulijoiden joukosta.
Huuda nimeäni aamutuimaan.
Tunne kosketukseni kun ruohikko
hyväilee jalkojasi.
Tuoksuni kesän kukinnoista.
Muista minua huomenna.
Muista minut tänään. Odota huomenna.
Jotta ikävöisin sinua.

Sillä otin sinut sydämeeni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot