Nimetön

Runoilija Poetia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitääkö ihmisen tulla toimeen itsensä kanssa?
 

Minä en ole helppo ihminen.
olen täydellinen linnoitus
Suojamuurejani on vaikea rikkoa,
ne ovat aukottomat.

Minulla puolustus on valmiudessa.
Voitan aina.

Kuitenkin sinä olet luikerellut minuun.
Olet kai aina ollutkin siellä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot