Sivustakatsoja

Runoilija Poetia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitääkö ihmisen tulla toimeen itsensä kanssa?
 

Rakkaus on tuuli
joka puhaltaa
lempeästi tai julmasti
hyväillen uhriaan viettelevästi
tai paiskoen sitä ympäriinsa.
Kuitenkin se on totuus.

Ja minä olen sen tuulen viiri
Silti onnellinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot