Olemisen turhuus

Runoilija Poetia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitääkö ihmisen tulla toimeen itsensä kanssa?
 

Kaikki sanat ovat jo käytetty
En enää toista edes itseäni
Toistan muita

Valmiita lauseita
Loppuunhiottuja täydellisiä
valmiita runoja
ensi yrittämällä

MIKSI EDES YRITÄN

Minä kaipaan sinua
jokaisella hengenvedollani
yhä enemmän

Ja kuitenkin nuo sanat tuntuvat valheellisilta

Kaipaanko oikeasti?
Sinua?
Vai jota kuta muuta,
jonka vain kuvittelin olevan sinä?
Romanttista sankaria.

JA KUITENKIN
LAKATA YRITTÄMÄSTÄ
ON PAHINTA
MITÄ VOI TAPAHTUA.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuntuu tutulta. Kun siitä luulin päässeeni, kaipuu löikin halolla päähän. Ja samaa mietin ku sieki. Kaipaanko oikeasti häntä vai kuvitelmaa, joka oli hän..
No mut hieno runo. Ja tämäki iski halolla päähän. Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot