Toisessa elämässä

Runoilija Poetia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitääkö ihmisen tulla toimeen itsensä kanssa?
 

Toisessa elämässä
minä rakastaisin sinua tuhannella tapaa.
Jakaisit kanssani näyt
Ja universumin mysteerit olisivat käsissämme
Toisessa elämässä.

Toisessa elämässä
usvaverhon takana
salattuja ovat ne hetket,
jotka meille ovat annettu

Sielumme viimein yhdistyisivät
ja ensilumen sataessa
toisiimme sulautuisimme.
Toisessa elämässä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot