oikiasti

Runoilija Mirrra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä haluun et tää nyt onnistuu,
sillä tää on sun viimenen mahollisuus.

ja jos taas pilaat tän,
saat vihan elämän kestävän.

Toivottavasti et leiki vaan,
sillä mä oon tosissaan.

Luottamus kyllä on menny,
mut toivotaan et se tulee takas.

se vain riippuu ihan sinusta,
petätkö mun luottamusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kirjoteittu,
samanlainen tilanne mun kullankanssa,
kun tässä sun runossasi.
Varsinkin tuo kohta "Luottamus kyllä on menny, mut toivotaan et se tulee takas."

Hienosti kirjoteittu,
samanlainen tilanne mun kullankanssa,
kun tässä sun runossasi.
Varsinkin tuo kohta "Luottamus kyllä on menny, mut toivotaan et se tulee takas."

Hienosti kirjoteittu,
samanlainen tilanne mun kullankanssa,
kun tässä sun runossasi.
Varsinkin tuo kohta "Luottamus kyllä on menny, mut toivotaan et se tulee takas."

Hienosti kirjoteittu,
samanlainen tilanne mun kullankanssa,
kun tässä sun runossasi.
Varsinkin tuo kohta "Luottamus kyllä on menny, mut toivotaan et se tulee takas."

 

Käyttäjän kaikki runot