Rakastaa, ei rakasta.

Runoilija Mirrra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olin yksin kukkaniityllä,
revin kukasta terälehtiä;
rakastaa, ei rakasta, rakastaa, ei rakasta.
Ajattelin,
ei tämä voi näin jatkua jos ei rakasta.
Olin liian taikauskonen.
Kysyin; rakastatko sinä minua?
Hän vastasi; tietenkin rakastan, olisin minä
sinulle sanonut jos en rakastaisi.
Hymyilin.

Illalla ennen nukkumaan menoa mietin,
jos en olisi kysynyt,
ja olisin vain uskonut kukkaan.
Hän ei nukkuisi vieressäni,
ja sydämeni olisi täynnä syviä haavoja.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot