Sedälle ja tädille

Runoilija Mirrra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oot pois nyt,
vaikkei sitä kukaan halua uskoa.
Jos oisimme tienneet poismenostasi,
oisimme olleet kanssasi vime hetken.
Sillä olet meille todella rakas.
Haluamme muistaa sinut ihanana ja iloisena ihmisenä.
Olet meille nyt suojelusenkelimme,
ja pidät meistä huolen.
Olet nyt siellä ylhäällä,
ja me täällä alhaalla.
Tulet pysymään ikuisesti muistoissamme<3

Selite: 
Setäni joka oli minulle kuin pappa kuoli 3.10 ja tätini kuoli 6.10. minulla ei ollut helppoa silloin, koska oli synttärit vielä 5.10 en pystynyt juhlimaan mitenkää. Ikävä on kauhea : //
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot