Todellistako?

Runoilija Mirrra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko tämä todellista rakkautta?
ettei vain pelkkä yhden illan juttu.
Voisiko tämä olla jatkuvaa,
sitä olen miettinyt.
Ettei vain sitä hetken huumaa,
vaan sitä joka ikuisesti säilyy.
Minä todella välitän,
välitäthän sinäki?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnetta ja herkkyyttä :)

"Minä todella välitän,
välitäthän sinäki?"

Hellyyttävä lopetus!

Tunnetta ja herkkyyttä :)

"Minä todella välitän,
välitäthän sinäki?"

Hellyyttävä lopetus!

 

Käyttäjän kaikki runot