NIINA!

Runoilija Mirrra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niina, oot jotain liian tärkeetä, liian rakasta.
Oot mulle ku pala taivaalta.
Meil on hetkii joita ei voi unohtaa,
mut tuun sua aina rakastaa.
Meitä ei voi ikinä erottaa,
tullaan aina yhes olemaan.
Mä en oo kokonainen ilman sua,
mulla ei oo elämää ilman sua.
Ikävä tulee aina ku lähet meiltä,
vaik tiiän et nään sut huomen.
Mä en tiedä mitä tekisin,
jos yhtäkkii vaan lähtisit.
Mut sanon sulle vaan sen,
mä rakastan sua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on nätti, kaunis, ihana. Hienosti kirjoitettu.

tää on nätti, kaunis, ihana. Hienosti kirjoitettu.

tää on nätti, kaunis, ihana. Hienosti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot