Runopoikien rakastamista

Runoilija Varjosudenhetki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on vakavaa. Siihen voi vaikka kuolla. Semmoinen mie nyt vaan olen.
 

Kaikkihan pitävät niistä pojista

joiden kaulassa on raidallinen kaulaliina,
anorakin taskussa sininen runokirja,
ja sikkihiuksissa tuulen tekemiä kiemuroita

ne pojat tuovat ruusuja
ja boikotoivat sademetsien kaatoa barrikadeilla
tupakat suussa

ne pojat ostavat punaviiniä koska maito on niin kallista,
käskevät rakastaa sotimisten sijasta,

mutta ovat kuulemma liian levottomia

makaamaan pää yhden tytön vatsalla.

Ne pojat kiipeävät aidan yli ruississa,
hukkaavat kenkänsä, avaimensa ja kitaransa
ja kirjoittavat sinisiin kirjoihinsa

runoja rakkaudesta.

Selite: 
Kun ei suju niin ei suju. Onneksi Boheemius sentään on aina niin aitoa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kyllä huiman osuva kuvaus, voih! Hienoa sanankäyttöä.

Tämä on kyllä huiman osuva kuvaus, voih! Hienoa sanankäyttöä.

Tämä on kyllä huiman osuva kuvaus, voih! Hienoa sanankäyttöä.

Upeasti käytät sanoja ja rakennat niistä ajatuksia.
Ihastuin suunnattomasti tähän runoosi ja varsinkin yhteen sen lauseeseen:

"mutta ovat kuulemma liian levottomia

makaamaan pää yhden tytön vatsalla."

Tämä on loistava! Just mainiosti kuvattu. Pidänpidän.

Heh, aika hyvvää kritiikkiä upotettu tuohon. Vähän outo muotoilu nuin rivityksen puolesta, mutta teksti toimii.

Voi luoja kiitos tästä ah.
Suosikkeihin .
Niin ehdottoman suloisenkirpeänhyvää tekstiä!

Aika mainio.

Tää on tosi ihana runo! -----> suosikit<3

 

Käyttäjän kaikki runot