White Lady of Rohan

Runoilija Varjosudenhetki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on vakavaa. Siihen voi vaikka kuolla. Semmoinen mie nyt vaan olen.
 

Arvoitus
josta ei ole ratkottavaksi,

villi mieli
josta ei ole asettujaksi

Kuningatar fantasia,
intohimo ja kuolema
kaksi elämän suurinta totuutta

Sadun lapsi,
noidan kasvatti
yötaivaan uskottu,
väärään maailmaan
kirottuna kahlittu

Vapaa tulisielu;
joko täysi liekki,

tai katoava savujuova
mustenevassa
todellisuudessa.

Selite: 
Tässäpä miehille sitten haastetta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännittävä ja mielenkiintoinen runo. Veti mukaansa alusta loppuun. Upeita kielikuvia, ja tuo loppu: aivan loistava! Jäi mietityttämään.

hienoa tekstiä, varsinkin toinen säe sai runosi nousemaan taivaisiin.
kirjoitat kauniisti

Jännittävä ja mielenkiintoinen runo. Veti mukaansa alusta loppuun. Upeita kielikuvia, ja tuo loppu: aivan loistava! Jäi mietityttämään.

hienoa tekstiä, varsinkin toinen säe sai runosi nousemaan taivaisiin.
kirjoitat kauniisti

 

Käyttäjän kaikki runot