Ikävästä ikävään

Runoilija Varjosudenhetki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on vakavaa. Siihen voi vaikka kuolla. Semmoinen mie nyt vaan olen.
 

Minä en pyytänyt muuta

minä en pyydä muuta

kuin että keräisit kuurankukat silmäkulmistani,
pirskottaen ne heinikkoon
keinuttamaan itsensä autiomaan tuuleen

ja haihtumaan nopeammin

kuin minun epämääräinen käsitykseni

onnesta.

Selite: 
Rikkoisin nyt seinälläni olevan peilin jos sellaisen omistaisin.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo, ihana ja hieno. hyvin olet sen runomutoon saannut, upea on! ^^

Kauniin suloista ja sopivasti herkkää tekstiä.

Huoh kuinka suruisasti soi runosi, pyytäen kyyneliä kuivumaan, ja aivan älyttömän kaunis silti!

Tätä voi tulkita niin monin tavoin, että luin kolmesti ja eri tilanteisiin soveltaen. Hieno, varsinkin kuurankukat silmäkulmissa...minusta tuntuu juurikin tuolta!

kaunis ja herkkä runo!

Surustaan huolimatta runosi on sanataidetta.

 

Käyttäjän kaikki runot