Pimeiden salien magia

Runoilija Varjosudenhetki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on vakavaa. Siihen voi vaikka kuolla. Semmoinen mie nyt vaan olen.
 

Liike, joka saa nöyräksi
kokonaisen kansan
ja sinutkin pidättämään henkeäsi.

Poikki napsahtavan selkärangan valitus,
murtuvan luun kirkaisu,

joita ei kuitenkaan kuulu.

Teidän julkinen rakastelunne,
punaisten valojen keskellä,

teidän yhteen kietoutuvat ruumiinne
jotka erkanevat samettien takana

saavat ihmiset sekaisin;

tänään hän on sinun,
minun, meidän!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oo, miten älyttömän upeaa sanoilla leikittelyä. Voimakasta valtaa ja mielikuvia. Pidin erittäin paljon!

Jotenkin tulee ihan joku elokuva mieleen, en tiedä miksi.:o

kuten jo edellisissa kommenteissa, mullekkin tuli mieleen elokuva ja kirja. Parfyymi.

mutta runosi on hieno. vahva. ja omaperainen.

 

Käyttäjän kaikki runot