Pyyntö epäsopivan

Runoilija Varjosudenhetki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on vakavaa. Siihen voi vaikka kuolla. Semmoinen mie nyt vaan olen.
 

Litistä minut käsiesi väliin,

revi pois kaikki ruma ylimääräinen,

jotta tuuli saa vapaasti tanssia

rankani lomitse.

Selite: 
Obesofobia.
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo! ''revi pois kaikki ruma ylimääräinen'' -kohta on oivallus ^^

ihana runo! ''revi pois kaikki ruma ylimääräinen'' -kohta on oivallus ^^

 

Käyttäjän kaikki runot