Häkkilintu

Runoilija MostGuilty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Kanarianlintu laulaa kuparisessa häkissään,
toivon sikerrystä huomisesta,
rukouksia uusista tuulista, jotka
vapauttaen kannattelisi sen
takaisin lentoon.

Sydän sotii muuriensa takaa,
etsien pelastusta, joka voisi
elämän pahoilta puremilta parantaa.
Sen tanssi kiihkeä ja levoton,
kuin viimeistä henkäystä edeltävät
lyönnit.

Susi yrittää paeta ahdistavasta
piilopaikastaan, rikkoen tassunsa ja
sotkien hopeisen turkispanssarinsa.
Maan synkkä katkeruus tukehduttaa ulvonnan
yön korvilta.

Musiikki koittaa löytää kuulevat korvat
sävelilleen, jotta joku voisi
kertoa sen kauniista temposta, hiljaisista
tahteista.
Muuten jää musiikin kauneus vain tyhjäksi
ja kadotetuksi kuoreksi.

Ei kyynel löydä polulleen,
sen surunpuro on enää piilotettuna kasvottomien
kasvojen alla,
murretun sydämen takana,
poltetun sielun
tuhkissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oon aina tykännyt häkkilintu-teemasta, ja niin nytkin. Hienosti etenevää tekstiä, ja surullisen kaunis lopetus.

 

Käyttäjän kaikki runot