Mikä?

Runoilija MostGuilty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Se ahdistus, kun seinät kaatuvat päälle.
Se paniikki, kun olet tukehtumassa.
Se kipu, joka tuntuu kirkuen joka lihaksessa.
Se tunne, mikä on täysin kuollut.
Se elämän kaipuu, joka ikävästä huokaa.
Se huominen, jota en koskaan näe.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot