Kipua polvistuessa

Runoilija MostGuilty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Hukutat ihoni kipeillä suudelmillasi.
Puret huultani, vedät hiuksistani päätäni taakse päin.
Satutat, runtelet sieluani omilla himoillasi.
Suljen silmäni, kieroon verkkoosi kiinni jäin.

Peittelen muistoni,
unohdan itseni.

Matkustan mielessäni kivuttomaan eiliseen.
Kyyneleeni ovat nautintoa sinulle.
Haluan pois, tainnutan kipuni, hengitä en.
Poltat synnin merkkisi minun kaulalle.

Hirtän haaveni,
turrutan kipuni.

Taivutat sieluani kuin heikkoa pajua,
odotan ääneti milloin se katkeaa.
Miten voimattomuus voikaan sattua?
Jatkaminen on minulle liian raskasta ja vaikeaa.

Hautaan tahtoni,
tapatan tunteeni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot