Opin

Runoilija MostGuilty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Älä ojenna luottamusta
ihmiselle joka ei ole valmis
pitämään sitä aina ehjänä vakaasti
sylissään.

Älä sulje silmiäsi sellaiselle
joka on itse sokea sinua katsoessaan.

Älä jaa sielua toiselle
jolla ei ole antaa omaa puoliskoaan
sinulle takaisin.

Älä lausu rukouksiasi sille
joka ei uskalla, tai tahdo uskoa sinuun.

Älä kerro toiveitasi
jaloille jotka ovat valmiita tanssimaan
niiden päällä.

Älä laula korville jotka
kuurona sen kauneudelle, antavat
sen hautautua taustakohinaan.

Älä ikävöi ihmistä jonka
polku vie jo valmiiksi eri suuntaan
kuin sinun.

Älä vastaanota lupausta joka
on jo annettaessaan säröillä.

Älä anna sydäntäsi
kannateltavaksi puristuvaan nyrkkiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suosikkeihin meni .3 aivan ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot