Rakkaudella, minä.

Runoilija MostGuilty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Joskus sydämessä sattuu, on ikävä
Ei varoitukset tunteitani pidätä.
Vaikka tekisit, sanoisit pahasti,
silti tahdon aina luoksesi takaisin.
Haluun pitää sinut tulevaisuudessani mukana,
tahdon syliisi lämpöön iltaisin nukahtaa.
Ehkei sydämesi vielä samalla tavalla aukea,
olen kärsivällinen, jaksan vierelläs kulkea.
Hieman pelko sisältä kourasee,
voinko luottaa vapaaseen pudotukseen?
Otatko kiinni, mä sua niin tarvitsen.
Sanat kertoo tarinoita susta,
mihin uskon, kannatko katumusta.
En aio vaatia totuutta, saada sua puhumaan,
pahin on kuitenkin on jo kerennyt tapahtumaan.
Ehkä satutan itseni, poltan sormeni,
silti rakastan sinua koko sielullani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot