Yksin

Runoilija Souci

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäni kuvanauha pätkii, ja ääniraita särisee.
 

Olet niin kaukana minusta,
ja kuitenkin tunnen suudelmasi vieläkin huulillani.

Päästin sinut iholleni,
eivätkä kosketuksesi suostu katoamaan.

Sulaudun talven kylmään tuuleen autioilla kaduilla,
eikä kukaan huomaa minua.

Mustan takkini alla minulla on punainen paita,
rakkauden takia vuodattamastani verestä värjäytynyt.
Eikä kukaan huomaa mitään.

Kaipaan sinun lämmintä syliäsi ja pehmeää kosketustasi.
Olen niin yksin.

Tässä kaupungissa ja näillä kaduilla minulla ei ole tulevaisuutta.

Kulkisin loppuun asti yksin, tuulen mukana, vain talven kylmyys ympärilläni.

Tämä kaupunki on hylännyt minut.

Ja siksi haluan luoksesi,
enemmän kuin koskaan.

Selite: 
Angstailen taas ... xD
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot